Військові кухарі «95-ки» змагаються у приготуванні різних страв

Військові кухарі «95-ки» змагаються у приготуванні різних страв
Робочий тиждень у 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили Українирозпочався з конкурсу на кращого кухаря серед підрозділів військової частини. 01-6 Протягом трьох днів, Житомирські десантники будуть визначати кращих військових кухарів з різних підрозділів бригади. 01-8
До складу журі входять всі охочі військовослужбовці, хто бажає відвідати кулінарні шедеври. 01-4 Крім вправності та майстерності приготуванні страв, конкурсантів оцінюють і за теоретичні знання кухарської справи та креативу у приготуванні перших, других та третіх страв. 01-1 Військові кухарі з посмішкою відзначають, що незалежно від перемоги в конкурсі, їм дуже приємно бачити задоволені обличчя дегустаторів. 01-3 Служба зв’язків з громадськістю 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України 01-7 01-10

Інші новини

Переглянути все