Військові кухарі «95-ки» змагаються у приготуванні різних страв

Робочий тиждень у 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили Українирозпочався з конкурсу на кращого кухаря серед підрозділів військової частини.
Протягом трьох днів, Житомирські десантники будуть визначати кращих військових кухарів з різних підрозділів бригади.


До складу журі входять всі охочі військовослужбовці, хто бажає відвідати кулінарні шедеври.
Крім вправності та майстерності приготуванні страв, конкурсантів оцінюють і за теоретичні знання кухарської справи та креативу у приготуванні перших, других та третіх страв.
Військові кухарі з посмішкою відзначають, що незалежно від перемоги в конкурсі, їм дуже приємно бачити задоволені обличчя дегустаторів.
Служба зв’язків з громадськістю 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України





Інші новини
-
Українська “Стугна” розвалює російські танки!
Протитанковий ракетний комплекс “Стугна-П” українського виробництва вже давно наводить жах на російських танкістів. А наші оператори цього комплексу, завдяки постійній бойовій роботі, є одними з найвправніших в Україні.
-
Робота операторів ФПВ 71 оєбр: нищівні удари по піхоті і техніці ворога
Вони - очі й гнів неба. Вони полюють на ворога згори, зривають атаки окупантів, знищують техніку, розносять укріплення і щодня бережуть життя нашої піхоти.
-
Долучилась до війська у 18 років: історія медикині Елі
До війська дівчина долучилась 25 лютого, через день після початку повномасштабного вторгнення. Тоді їй було 18 років.
-
Куп’янський напрямок: Криворізькі десантники відбили механізований штурм противника з 5-ти танків-сараїв
Цими днями, на Куп’янському напрямку підрозділи 77 окремої аеромобільної Наддніпрянської бригади Десантно-штурмових військ ЗС України успішно відбили чергову спробу штурму позицій українських військ з боку противника.